...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY » Γιακουμή: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που ήμουν μέλος της ομάδας του»Η Δήμητρα Γιακουμή σε δηλώσεις της αφού ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για τα   τρία επιτυχημένα χρόνια που πέρασε με την ερυθρόλευκη, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίου αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά με προορισμό την ΑΕΚ.

Αρχικά ανέφερε:

«Ήμουν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για αρκετό καιρό. Από τη στιγμή που δεν επήλθε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ μου έδωσε τη δυνατότητα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που ήμουν μέλος της ομάδας του. Είχαμε τρία επιτυχημένα χρόνια και για μένα προσωπικά και για τον Ολυμπιακό. Τελευταία φορά μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό πριν από μία εβδομάδα».

Τι έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο στην απόφασή σου;

«Για να πάρεις μία απόφαση παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Θεωρώ πως ίσως και να έκλεισε ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό. Ανοίγει ένας νέας κύκλος στην ΑΕΚ η οποία μου δίνει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου.

Μου έδειξε εμπιστοσύνη και εκτίμηση και πήρα την απόφαση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο. Ήταν πολύ δυναμική η πρόταση της ΑΕΚ. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος συμπεριφοράς τους απέναντί μου και η εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Θεωρώ πως όλα αυτά είναι σημαντικοί παράγοντες. Η ΑΕΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα για να μπει δυναμικά και ενεργά στο μέλλον».

Με τη Φένια Παπαγεωργίου, που έχει αναλάβει πρόεδρος στο τμήμα της ΑΕΚ, μίλησες;

«Ναι, έχω επικοινωνία και με τη Φένια. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ΑΕΚ και είναι πολύ τιμητικό για έναν αθλητή να αναλαμβάνει διοικητική θέση σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Τι έχεις να πει στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ δυνατό και εκρηκτικό κοινό. Το είχα βιώσει ως αντίπαλος της ΑΕΚ και θέλω να το βιώσω τώρα και ως παίκτρια της ομάδας. Είναι ένα δυνατό στοιχείο που έχει η ΑΕΚ, δηλαδή, να παίζει για τον κόσμο και ο κόσμος να παίζει από την πλευρά του για την ομάδα».

Πηγή : xaros7.gr
Tags: POLO/VOLLEY