...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Το ΝΒΑ η μοναδική «απειλή» για ΛοΟ  Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Έισι Λο τη στιγμή που η αγωνία για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη πήρε μικρή παράταση.

Οι  «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν μαζί του σε όλα για διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, ήτοι αύξηση σχεδόν 50% σε σχέση με τη φετινή περίοδο, μετά από επαφές 3-4 ημερών με τον Αμερικανό γκαρντ που βρίσκεται στην πατρίδα του.

Για  την παραμονή του Έισι Λο η μοναδική «απειλή» αποτελεί το ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτό το αίτημα του  28χρονου άσου, ο οποίος ζήτησε να έχει έναν όρο, πιθανότατα ως το τέλος του μήνα, για να παίξει σε ομάδα της πατρίδας του.

Ωστόσο, δεν είναι πολλές οι πιθανότητες για να βρει στο ΝΒΑ ομάδα που θα του προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο με αρκετά χρήματα   και ταυτόχρονα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού και ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να παίζει ελάχιστα. Μπορεί κάποιες   ομάδες του ΝΒΑ έχουν εξετάσει την περίπτωσή του, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Στις  θέσεις των γκαρντ παράλληλα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο ΝΒΑ και μόνο οι μεγάλοι σταρ παίρνουν μεγάλα συμβόλαια.

Να υπενθυμίσουμε όμως, πως και πέρσι υπήρχε αντίστοιχη συμφωνία  με τον Λο, καθώς και τότε είχε δικαίωμα μέχρι τις 25 Ιουλίου να «σπάσει» τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να παίξει στο ΝΒΑ. Η ημερομηνία εκείνη παρήλθε, ο Αμερικανός δεν βρήκε κάτι ενδιαφέρον και τελικά έμεινε με τα… γνωστά αποτελέσματα.

Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER