...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Σπανούλης: «Είμαι πολύ κοντά στο να μείνω»

Σπανούλης: «Είμαι πολύ κοντά στο να μείνω»Στο… λιμάνι του θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά από τέσσερις και πλέον ώρες συνάντησης στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας των αδερφών Αγγελόπουλων με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ κουβέντα έγινε και για το σχεδιασμό της ομάδας, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε διαβεβαιώσεις πως θα παραμείνουν οι «ερυθρόλευκοι» σε υψηλό επίπεδο.

«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και είμαι πολύ κοντά στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό», δήλωσε αποχωρώντας από τη συνάντηση ο Σπανούλης. «Συζητήσαμε άλλα πράγματα, κυρίως για το σχεδιασμό της ομάδας και πώς θα παίζει του χρόνου», πρόσθεσε μεγαλώνοντας τη σιγουριά για τη συμφωνία.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος άσος δεν είχε συζητήσει με καμία ομάδα (και προφανώς δεν είχε συμφωνήσει) παρά τα αντιθέτως γραφόμενα. Μάλιστα τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευσή του να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό προτού μπει στη διαδικασία να ακούσει άλλες προτάσεις. Πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια αφήνοντας με την... όρεξη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Μπαρτσελόνα και τη Γαλατάσαραϊ που τον ήθελαν. 
Tags: BASKET , SLIDER