...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Περιμένει στη «γωνία» η Μπαρτσελόνα για ΣπανούληΗ  Μπαρτσελόνα περιμένει το αποτέλεσμα της συνάντησης του Βασίλη Σπανούλη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να κάνει δικό της τον κορυφαίο παίκτη της περσινής Ευρωλίγκας.

Η  Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με   δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", περιμένει τη συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ελπίζοντας σε διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ.

Πριν  την Παρασκευή βέβαια κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει,  καθώς την Πέμπτη διεξάγεται η κλήρωση της Ευρωλίγκας της νέας περιόδου και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα δώσουν το "παρών" στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός ότι η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, ήταν ένα κόλπο του ατζέντη του Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προκειμένου να βελτιώσουν τις προσφορές τους οι ομάδες που ενδιαφέρονται, δηλαδή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, η Γαλατάσαραϊ και φυσικά ο Ολυμπιακός.

Μέχρι  στιγμής η  ρωσική ομάδα έχει κάνει την καλύτερη προσφορά, καθώς δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια (περίπου 3,3 το χρόνο), ενώ ακολουθούν οι Καταλανοί με 2,6 το χρόνο και οι Τούρκοι με 2,2.

Πηγή : xaros7.gr

Tags: BASKET