...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Καραπαπάς: «Ουδέποτε έγινε συζήτηση για Σεϊρού» (photo)Για μια ακόμα φορά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς,  προσπαθεί να βάλει φρένο στην μεταγραφολογία και στην ονοματολογία.

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που γράφονται καθημερινά για τον Ολυμπιακό, είναι και αυτό του Μπενουά Σεϊρού, για τον οποίο ο Διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση!

Συγκεκριμένα, ο Διεθυντής μέσω του twitter του αναφέρει:

"Θέλετε ένα ένα όνομα να τα διαψεύδουμε; Θα πρέπει να το κάνουμε όλη μέρα... Όπου βλέπουμε ότι τραβάει πολύ και ξεγελάνε τον κόσμο μας...".

Για να συνεχίσει:

"Θα διαψεύδουμε επισήμως... Βέβαια κάποιοι ρεπόρτερ παρότι τους έχουμε πει ότι δεν ισχύει το ρεπορτάζ τους, εκείνοι το συνεχίζουν...".

Στο τρίτο μήνυμά του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στον Σεϊρού, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση που ισχύει για την εν λόγω περίπτωση:

"Ξαναλέω γιατί το έσβησα κατά λάθος: Κανένα "όχι" Σειρού σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν υπάρχει, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγινε, όχι πρόταση, αλλά ούτε συζήτηση...".Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO