...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Υπερκαλυμμένος ο Βερδού

Ο  Ζοάν Βερδού, ο οποίος είναι απόλυτα καλυμμένος από την πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός, προσπαθεί να πείσει τη σύζυγο του για να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στις  τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και το γεγονός ότι ο Καταλανός χαφ ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δείχνει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που έχει δεχθεί από τους Πειραιώτες, ζητώντας να διορία 3-4 ημερών για να μιλήσει και με την γυναίκα του.

Στον  30χρονο παίκτη οι  νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,4 εκατ. ευρώ!

Στην  εξέλιξη της μεταγραφής, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Βαλβέρδε, Ουρτάδο και Φουστέρ, οι οποίοι θα μιλήσουν μαζί του και θα του αναλύσουν όλα τα δεδομένα για το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Ο  Βερδού,  σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, έχει μιλήσει και με τον Μίτσελ, ο οποίος του εξήγησε πως θέλει να χτιστεί πάνω του η ομάδα της νέας σεζόν και θα αποτελέσει τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

πηγη xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO