...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Σκασμένοι» στην Εσπανιόλ για ΒερδούΌπως αναφέρουν Ισπανικά δημοσιεύματα, στην Εσπανιόλ τα έχουν βάψει μαύρα, καθώς θεωρούν ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ζοάν Βερδού, ο οποίος ήταν όπως ισχυρίζονται ο «κουμανταδόρος» του παιχνιδιού της.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ένα από τα παραδοσιακά προβλήματα της Εσπανιόλ ήταν ο κουμανταδόρος του παιχνιδιού της. Πόσες και πόσες σεζόν δεν ήταν το μείζον θέμα η απουσία ενός παίκτη ηγέτη στη μεσαία γραμμή ο οποίος θα δίνει το ρυθμό και θα μοιράζει ασίστ στους επιθετικούς. Με την φυγή του Ζοάν Βερδού, το πρόβλημα επανεμφανίζεται.

Με τα οικονομικά δεδομένα να μην επιτρέπουν κάποια μεγάλη κίνηση, η Εσπανιόλ πρέπει να καλύψει ένα κενό που μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί με κάποιον ποδοσφαιριστή που θα έρθει χωρίς να πληρωθεί αδρά. Μεγάλο πρόβλημα η φυγή του Ζοάν Βερδού και μεγάλο ερωτηματικό αν θα καλυφθεί το κενό του την επόμενη σεζόν».

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι, που αν ο Ολυμπιακός κατορθώσει να τον προσθέσει στο δυναμικό του θα έχει κα΄νει μια προσθήκη ουσίας και ποιότητας.

Πηγή : xaros7.gr

Tags: PODOSFAIRO , SLIDER