...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διετή αποκλεισμό αντιμετωπίζει ο Δ.Γιαννακόπουλος

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τα όσα συνέβησαν χθες στον δεύτερο τελικό της Basket League. O πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον κίνδυνο διετή αποκλεισμού από τα γήπεδα, διότι το φύλλο αγώνα τον "καίει" όπως και την ομάδα του, που κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς κόσμο σε ενδεχόμενο τέταρτο τελικό.

Από τους διαιτητές γίνεται αναφορά για φραστική επίθεση έξω από τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ένα περιστατικό που οδήγησε και στην καθυστέρηση της εμφάνισης των ρέφερι για την έναρξη του δεύτερου μέρους. Φραστική επίθεση δέχτηκε ο εκ των διαιτητών κ.Φούφης και ο κομισάριος του αγώνα κ.Καρούσης.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο "Πειθαρχικός Έλεγχος Παραγόντων" η ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δύο χρόνια απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τον ισχυρό άνδρα των "πρασίνων" και αυτό γιατί είναι υπότροπος από τα όσα είχαν προηγηθεί στο ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και τότε υπήρξε φραστική επίθεση στους διαιτητές.
-->
Tags: BASKET , SLIDER