...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΧΑΪΝΣ

Η  ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα είπε ο Κάιλ Χάινς σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Αμερικανός σέντερ που πρόσφατα αποχώρησε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε αιχμές προς τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης, με τους «ερυθρόλευκους»  να δίνουν την εξήγηση τους για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές…

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τις προτάσεις και την προσέγγιση του Ολυμπιακού:

Την Κυριακή 16 Ιουνίου ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 850 χιλιάδων δολαρίων ετησίως για κλειστό διετές συμβόλαιο στον Ραζνάτοβιτς και του ζήτησε να τελειώσει το θέμα πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο Χάινς. Δηλαδή μια προσφορά σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με όσα έπαιρνε.

Η «εξαφάνιση» του Κάιλ

Την Τρίτη το πρωί, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Χάινς, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Σκινδήλιας και άνθρωποι της ομάδας τον κάλεσαν στο κινητό του και του έστειλαν μηνύματα για να μιλήσουν και να δούν τις προθέσεις του, διότι δεν είχε απαντήσει δεν είχαμε απάντηση. Τίποτα.

Στη συνέχεια έγινε προσέγγιση στο αμερικάνικο τηλέφωνο και του άφησαν φωνητικό μήνυμα αφού προσγειώθηκε στις ΗΠΑ. Άνθρωποι της ομάδας του έστειλαν mail στο λογαριασμό του στο FACEBOOK ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα στο οποίο του έλεγαν συγκεκριμένα: «Sir, how are you? Did you have a safe trip? Presidents and Skindilias are trying to talk with you and they can’t reach you. Can you call him». Αυτό το μήνυμα διαβάστηκε λίγες ώρες μετά. Τίποτα. Μέχρι και με τον αδελφό του έγινε προσπάθεια επικοινωνίας.

Τίποτα.

«Πόσα θέλεις»

Την Τετάρτη το μεσημέρι έγινε επικοινωνία με τον μάνατζερ του στην οποία οι άνθρωποι της διοίκησης ζήτησαν να τους πει το νούμερο που θέλει ο Χάινς για να μείνει. Την επομένη επικοινώνησε ο ατζέντης του και είπε ότι δεν τον έχει βρει και ότι θα ενημέρωνε την Παρασκευή.

Η νέα πρόταση

Την Παρασκευή το μεσημέρι έγινε νέα πρόταση στον ατζέντη του για διετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων (2,2 με τα μπόνους). Για να βεβαιωθεί ο Ολυμπιακός ότι ο Χάινς θα γίνει γνώστης της προσφοράς, τον κάλεσε στον αμερικάνικο τηλέφωνο και έστειλε την προσφορά με mail στον ίδιο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμα φορά θέλουμε να σου υπογραμμίσουμε την επιθυμία της ομάδας μας για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Με sms άνθρωποι της ομάδας τον ενημέρωσαν για την εξέλιξη και απάντησε ότι έλαβε το mail.

Η απάντηση του Κάιλ

Ο Χάινς απάντησε το Σάββατο με mail και ευχαρίστησε που του γνωστοποίησαν και γραπτώς τη νέα προσφορά, ζητώντας συγνώμη που δεν απάντησε στις κλήσεις του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι ήταν πολύ απασχολημένος με την επιστροφή του στην πατρίδα όλες αυτές τις μέρες. Κατέληξε ότι θα συζητήσει την προσφορά με τον ατζέντη του και θα απαντήσει.

Οι απορίες

Στη συνέντευξη του λέει ότι την Πέμπτη, πριν δει τη νέα προσφορά του Ολυμπιακού είχε πει «ναι» στην ΤΣΣΚΑ. Πως αποδέχθηκε την προσφορά της ΤΣΣΚΑ όταν ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη προσφορά (της Κυριακής) έχει ρωτήσει τον ατζέντη του πόσα θέλει ο Χάινς για να μείνει και δεν έχει πάρει καμία απάντηση;

Γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα όλες αυτές τις μέρες; Γιατί λέει ότι δεν είχε επικοινωνία με ανθρώπους του Ολυμπιακού όταν υπάρχουν sms, ηχητικά μηνύματα mail, και μηνύματα σε Facebook που του λένε ότι τον ψάχνουν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του δείχνουν πόσο τον θέλουν;

Για την ΤΣΣΚΑ

Ο Χάινς ανέφερε στη συνέντευξή του ότι είχε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ, την οποία προσδιορίζει στα τέλη Μαΐου. Πριν ξεκινήσουν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος (ξεκίνησαν 7 Ιουνίου) διαπραγματευόταν με άλλη ομάδα ενώ ήξερε πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν τον τιμάει κι έρχεται σε αντίθεση με τα λόγια του.

Για την αναπροσαρμογή και επέκταση

Πριν την έναρξη της περσινής σεζόν έγινε μια πρώτη κουβέντα με τον πρώην πλέον ατζέντη του για αναπροσαρμογή. Δυο μήνες μετά, κάνοντας εξαίρεση στην πολιτική της ΚΑΕ, του έγινε συγκεκριμένη πρόταση με χρήματα λίγο λιγότερα απ’ όσα είχε ζητήσει αρχικά (περιελάμβανε και αναπροσαρμογή στο φετινό του συμβόλαιο) και δεν δέχθηκε.

Τέλη Γενάρη, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Ολυμπιακός επέστρεψε με νέα πρόταση στην οποία ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις του με επιπλέον αναπροσαρμογή στο φετινό συμβόλαιο. Απάντησε ότι δεν θέλει να προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα και οι άλλοι παίκτες που δεν είχαν συμβόλαιο θα το δουν στραβά.

Να τονισθεί ότι μάνατζερ αλλάζει λίγες εβδομάδες μετά (23 Φεβρουαρίου 2013) όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο του ατζέντη του που αποστάλθηκε στον Ολυμπιακό. Όταν έγινε δηλαδή και η δεύτερη προσφορά είχε τον ίδιο μάνατζερ και δεν είχε αλλάξει όπως αναφέρει στη συνέντευξή του.

Ήθελε να μείνει αφοσιωμένος ήταν η απάντηση του. Τον Δεκέμβριο δεν είχε τέτοιο πρόβλημα; Πριν το ξεκίνημα της σεζόν δεν είχε τέτοιο πρόβλημα; Όταν μίλαγε με την ΤΣΣΚΑ πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και πριν τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος δεν επηρεάστηκε το δικό του μυαλό;

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για ανασφάλεια και προκαλεί πραγματικά εντύπωση, γιατί…

Πως μπορεί να νιώθει ανασφάλεια όταν το Σάββατο, τέσσερις μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος τον έχουν καλέσει οι Αγγελόπουλοι στα γραφεία τους και του λένε: «Ότι πάμε για το Three – Peat. Με σένα για κολώνα θα τα καταφέρουμε». Του δείχνουν δηλαδή τις προθέσεις τους. Ο Χάινς ήταν ο μοναδικός ξένος που έχουν καλέσει οι Αγγελόπουλοι στα γραφεία τους για να του μιλήσουν.

Στη συνάντηση που είχαν οι Αγγελόπουλοι του είπαν τα σχέδια τους για τον Ολυμπιακό, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και του είπαν πες μας τι θες για να είσαι χαρούμενος και στη συνέχεια θα διαπραγματευτούμε με τον ατζέντη σου. Πες μας τι θες για να είσαι ευτυχισμένος!!!

Τους είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος με ένα ποσό από 750 χιλιάδες έως 1 εκατομμύριο δολάριων.

Ζήτησε κλειστό διετές για να νιώθει ασφαλής, κάτι το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό.

Η απίστευτη κίνηση των Αγγελόπουλων

Και επειδή μιλά για οργάνωση και ασφάλεια, θα αναφέρουμε κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει κανείς. Ο αδερφός του Τάιλερ, τραυματίστηκε σοβαρά μετά το Φάιναλ Φορ (ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα) και άμεσα ο Ολυμπιακός ανέλαβε, χωρίς να έχει υποχρέωση, την πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων. Χειρουργήθηκε από το γιατρό της ομάδας, έκανε αποθεραπεία με τους φυσιοθεραπευτές του Ολυμπιακού και λειτουργούσε σαν μέλος της ομάδας. Απίστευτη κίνηση των Αγγελόπουλων…

Για τον επίλογο…

Οι Αγγελόπουλοι γνωρίζοντας όλα αυτά που έχουν συμβεί μίλησαν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τον Χάινς και ζήτησαν μάλιστα να σταματήσουν όλα τα αρνητικά σχόλια: «…του ευχόμαστε καλή τύχη εκεί που πήγε, είναι καταπληκτικό παιδί και δεν πρέπει νομίζω να γίνονται σχόλια εναντίον του. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένας καταπληκτικός χαρακτήρας», ανέφερε ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος.
Tags: BASKET , SLIDER