...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Αγγελόπουλοι: «Θέλουμε τον Βασίλη»

Οι  ιδιοκτήτες  της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο 6ο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, εξέφρασαν την επιθυμία τους να κρατήσουν τον αρχηγό στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην απαράδεκτη τη στάση του μάνατζερ του Χάινς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας και όσον αφορά σε αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο μετά την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς, τόνισαν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να κρατήσουν στο Λιμάνι τον Βασίλη Σπανούλη.

Παράλληλα, ενημέρωσαν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον δουν εκ νέου στα «ερυθρόλευκα».  Τόνισαν ότι θέλουν τον «Kill Bill» στην ομάδα για να γραφτεί μία ακόμα ένδοξη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην  απαράδεκτη τη στάση του μάνατζερ του Χάινς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να μην απαντάει στο τηλέφωνο, ενώ όσον αφορά στον ίδιο τον παίκτη, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν, ευχαριστώντας τον για τα όσα προσέφερε.
Tags: BASKET , SLIDER