...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Η πρώτη απάντηση του Κάιλ Χάινς είναι αρνητική...

Μέσω  του εκπροσώπου του ο Κάιλ Χάινς ενημέρωσε σήμερα κι επίσημα την ΚΑΕ Ολυμπιακός πως δεν θα κάνει χρήση του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του.

Στην  ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία του έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση φέρεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός παίκτης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Χάινς, καθώς ο Αμερικανός είχε αρνηθεί και την αρχική πρόταση. Η πρόταση του Ολυμπιακού άγγιζε τις 400 χιλιάδες δολάρια, ενώ η δεύτερη πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης άγγιζε τα δυο εκατομμύρια δολάρια για δυο χρόνια συνεργασίας.

Ο μάνατζερ του παίκτη Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του, πως η απάντηση του πελάτη του είναι αρνητική. Χαρακτηριστικά, τόνισε:

«Ο Κάιλ Χάινς δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό για την τρίτη σεζόν της συνεργασίας του. Το γεγονός γνωστοποιήθηκε και επίσημα στον σύλλογο σήμερα».

Ωστόσο  ακόμη εκκρεμεί, η απάντηση του Χάινς στη βελτιωμένη πρόταση που του έγινε για την παραμονή του στην ομάδα. Στον 27χρονο άσο ο Ολυμπιακός προσφέρει 2 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και περιμένει την απάντησή του. Τον παίκτη διεκδικεί και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που προσφέρει περίπου 2,4 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια.
Tags: BASKET , SLIDER