...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Το κρισιμότερο μεταγραφικό καλοκαίρι για το ερυθρόλευκο μπάσκετ

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Κάιλ Χάινς με την ΤΣΣΚΑ να έχει μπει στον πλειστηριασμό  δείχνει ότι  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο  οι ερυθρόλευκοι  θα πρέπει να δώσουν αρκετά λεφτά για να ενισχύσουν την ομάδα. Από 400 χιλιάρικα που έπαιρνε ο Αμερικανός του έχει γίνει πρόταση για σχεδόν ένα εκατομμύριο τον χρόνο για διετές συμβόλαιο για να μείνει στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ακολουθεί ο Σπανούλης,  με τους δύο παίκτες να έχουν τον ίδιο μάνατζερ. Ο Λαρισαίος με 2,4 εκατομμύρια  τον χρόνο πήρε  7,2 στην τριετία που έπαιξε στο Μεγάλο Λιμάνι. Θα ζητήσει παραπάνω λεφτά είναι σίγουρο, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα ήθελε να του κάνει μείωση λόγω της περιρρέουσας οικονομικής ατμόσφαιρας.

Διαβάζω σχόλια στα ΜΜΕ ότι ο Σπανούλης  θα σκεφτεί να φύγει από την Ελλάδα γιατί έχει τρία παιδιά πλέον, ότι τον περιμένουν οι πράσινοι στη γωνία για να του τα χώσουν εάν επιλέξει να φύγει από τον Ολυμπιακό για τα λεφτά αφού θα δικαιωθούν για τα τρία χρόνια που υποστηρίζουν ότι όλα τα κάνει για τα χρήματα, και διάφορα τέτοια…

Παράλληλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας  ανεπίσημες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που φθάνουν μέχρι τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Η κατάληξη των δύο αυτών υποθέσεων θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα πρέπει να ενισχυθούν την επόμενη χρονιά αν θέλουν να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά και χρειάζονται παίκτες για να παίρνει ανάσες η ομάδα.

Ο αιώνιος άρχισε ήδη να κάνει μεταγραφές για την ενίσχυσή του, με τη φόρα που πήρε από την κατάκτηση του ντάμπλ.  Και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος πίεσης.

Τόσο ο Χάινς πόσο μάλλον ο Σπανούλης ξέρουν τη σημασία που έχουν για την ομάδα και θα διεκδικήσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. Το θέμα είναι πως θα χειριστεί το θέμα η διοίκηση ώστε να μην παραδώσει τα όπλα στις απαιτήσεις των παικτών αλλά ούτε και να τους χάσει «τσάμπα και βερεσέ».

Ο χειρισμός των ανανεώσεων και μεταγραφών στον μπασκετικό Ολυμπιακό  το καλοκαίρι αυτό θα αποτελέσει πραγματικά αντικείμενο σεμιναρίου ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει.


πηγη olympiacos24.gr
Tags: BASKET , SLIDER