...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » ΣΟΚ! ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ!

Στον  Ολυμπιακό είναι όλοι έξαλλοι για τα όσα γελοία σκηνικά έζησαν ξανά στη "ζούγκλα" του ΟΑΚΑ, εκεί όπου δεν υπάρχουν νόμοι αλλά επικρατεί ένα το καθεστώς του «εφευρέτη της αλητείας»!

Άπαντες έλεγαν ότι : "Δεν είαι μπάσκετ αυτό που παίχτηκε σήμερα, είναι κάτι άλλο"

Μάλιστα στο φύλλο αγώνα   γράφονται τα ακόλουθα με πρωταγωνιστή, με ποιόν άλλον; Τον Δημητράκη τον πρόεδρο των πρασίνων και τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού να την "πέφτουν" φραστικά στον 3ο διαιτητή του αγώνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να του λένε μεταξύ άλλων: "Φούφη γαμ..., πουτ...ς γιε θα σε γαΠομ...με, δεν θα φύγεις από δω".

Στο  φύλλο αγώνα ακόμα σημειώθηκαν δύο παρατηρήσεις για τη χρήση σειρήνων και μία για αντικείμενα (μπουκάλια νερού και αναψυκτικών) στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριά ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή και τιμωρία της έδρας.

Εύκολα λοιπόν  γίνεται αντιληπτό το... μπάσκετ που παίχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου επικρατεί ο... νόμος της ζούγκλας και απειλούνται διαιτητές, κομισάριοι και όσοι εμπλέκονται στον αγώνα, πλην βεβαίως των πρασίνων.
-->
Tags: BASKET , SLIDER