...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ικανοποίηση για τις εγγραφές στα καμπ!Αυτές  τις ημέρες οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού μπαίνουν στην τελική ευθεία όσον αφορά τη διεξαγωγή των καλοκαιρινών καμπ των «ερυθρόλευκων».

Στα  καλοκαιρινά καμπ του Ολυμπιακού οι  προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και η πρώτη περίοδος των καμπ θα ξεκινήσει στις 17 του μήνα την προσεχή Δευτέρα!

Αξιοσημείωτο είναι,  πως ο κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και καθημερινά οι εγγραφές όλο και αυξάνονται, αφού είναι πολλοί οι γονείς των παιδιών που θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις των καμπ του Ολυμπιακού.

Ιδιαίτερα μάλιστα ικανοποιεί τους ανθρώπους του της ακαδημίας του Ολυμπιακού, το γεγονός ότι  υπάρχει αύξηση στις εγγραφές των παιδιών σε σχέση με τα περυσινά καλοκαιρινά καμπ των «ερυθρόλευκων».

Αυτό σημαίνει ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα καμπ αναγνωρίζεται και γι’ αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού εμπιστεύεται τα παιδιά του στις Ακαδημίες τους Θρύλου.
Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO