...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » ΣΟΚ-Τρίμηνη τιμωρία σε Γιαννακόπουλο (Μπόχα..βρώμα)

Τρίμηνη τιμωρία σε Γιαννακόπουλο
Χωρίς την παρουσία του ΤΡΑΚΗ θα αγωνιστεί ο ΒΑΖΕΛΟΣ στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό της Α1 καθώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους. 
Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: 

1. Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 29 για χρήση λέιζερ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 9-6-2013, 

2. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: α) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.400,00 ΕΥΡΩ β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο 1.000,00 ΕΥΡΩ γ) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας χρηματικό πρόστιμο 2.200,00 ΕΥΡΩ, δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο 2.200,00 ΕΥΡΩ και ε) για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου χρηματικό πρόστιμο 22.000,00 ΕΥΡΩ. 

3. Επιβάλλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες για τον ως άνω αγώνα. 

*ΕΓΚΛΗΜΑ!
Να επέμβει ΆΜΕΣΑ η πολιτεία!
Ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει τρία ΧΡΟΝΙΑ αποκλεισμό και όχι τρείς μήνες ,που μετά την έφεση θα γίνουν μιά βδομάδα!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!
Η ΒΡΩΜΙΑ σε όλη της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Μπόχα...βρώμα... του ΠΟΑ η ιστορία μέσα στην πουστιά η θύρα 13...

Tags: BASKET