...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ: "Μία χρονιά τελείωσε, μία νέα θα αρχίσει..."Κάνοντας τον απολογισμό, διαπιστώνουμε ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν άκρως επιτυχημένη, από όλες τις απόψεις. Πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκό, παντού επιτυχίες και πάνω απ’ όλα με οικονομική υγεία.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που σε αυτήν την δύσκολη χρονιά, ακολούθησε πιστά όλα τα τμήματα του «δαφνοστεφανωμένου» σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου του επιτράπηκε.

Έξω από το ...κάδρο των ευχαριστιών, αφήνουμε τον κάθε πικραμένο που χαλάστηκε, ξενέρωσε, ντράπηκε και του έπεσε η μούρη από το κύπελλο στο ποδόσφαιρο (Βαγγέλη γάμα τους όλους) και ταυτόχρονα χθες έβριζε και σιχτίριζε τον κόσμο που του σπάσανε τα νεύρα και αντέδρασε από αυτά που βλέπει τόσα χρόνια στο μπάσκετ. Όλοι εσείς είστε πολύ light και δεν μας εκφράζετε, όπως δεν σας εκφράζουμε και εμείς οι «προβληματικοί» στα ξενέρωτα μυαλά σας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει πιο δυνατούς σε όλα τα τμήματα με ΥΓΕΙΑ και ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7

PIRAEUS FAN CLUB GATE 7
Πηγή : xaros7.gr
Tags: SLIDER