...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Με ΨΥΧΗ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ για το 2-1

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα (21:00, ΑΝΤ1) στο ΣΕΦ, θα κάνουν κατάθεση ψυχής και με όπλο τη συμπαράσταση του κόσμου τους, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να μειώσουν τη σειρά σε 2-1, πηγαίνοντας στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεκδικήσουν την ισοφάριση, με στόχο την ολική ανατροπή.

Είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης, είναι οι καλύτεροι. Είναι αποφασισμένοι και πεισμωμένοι όσο ποτέ  οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, να δώσουν τις απαντήσεις τους, σε αυτούς που απειλούν θεούς και δαίμονες, σ’ αυτούς που καμαρώνουν ότι είναι οι «εφευρέτες της αλητείας», σ’ αυτούς που νομίζουν ότι η «βρωμιά» τους θα περάσει μέσα στο ΣΕΦ….

Στα αγωνιστικά, η ομάδα δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και ο Έισι Λο είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα αγωνιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα,   αφήνοντας πίσω του τους δύο προηγούμενους τελικούς, στους οποίους ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Οι «εξασφύριχτοι» από την άλλη, έχουν το 2-0 και θα έρθουν με άλλο αέρα στο ΣΕΦ θέλοντας να πάρουν τη νίκη και να στεφθούν πρωταθλητές μέσα στο ΣΕΦ, ωστόσο αναγνωρίζουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός σήμερα θα είναι μια διαφορετική ομάδα.

Οι διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση είναι κατά σειρά οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας... Ελπίζουμε να ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ!

ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

πηγη xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER