...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Αγγελόπουλοι: «Με το δικό μας τρόπο, όπως το ονειρευτήκαμε» (video)


Δείτε τι δήλωσαν οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και ύστερα από τη βράβευση του Ολυμπιακού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω του βίντεο που δημοσίευσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ  στο επίσημο κανάλι της...

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πριν από 14 μήνες είχαμε κάνει μια δήλωση και είχαμε πει ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν από τη χαραυγή. Νομίζω ότι ξημέρωσε για τα καλά. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το μοναδικό επίτευγμα. Δύο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά νομίζω ότι είναι ένα ιστορικό επίτευγμα, αλλά είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι και χαρούμενοι για τον τρόπο με τον οποίο το πετύχαμε. Ήταν ο τρόπος που είχαμε ονειρευτεί και οραματιστεί. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και πολλά ευχαριστώ σε αυτούς που ήταν πάντα δίπλα μας. Ο Πρόεδρος τόνισε το μήνυμα που έχει αυτό για την Ελλάδα. Ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το επίτευγμα αυτό για την Ελλάδα, αλλά κυρίως τα οικονομικά μέσα με τα οποία επετεύχθη κι αυτό είναι το μήνυμα για τη σημερινή Ελλάδα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Αυτό που θέλουμε να πούμε κι αυτό που είπαμε και στον Πρόεδρο είναι ότι αυτό που πάνω από όλα μας κάνει και καταλαβαίνουμε ότι κάναμε κάτι σημαντικό είναι ότι νιώθουμε πως χάρηκαν εκατομμύρια Έλληνες ανεξάρτητα από συλλογική προτίμηση. Αυτό στη φετινή Ευρωλίγκα, τις ημέρες που ακολούθησαν, το έχουμε νιώσει σε απίστευτα μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με την περσινή Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός, με το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες του Final Four και πέρυσι και φέτος, κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Και πέρυσι μας είχε καλέσει ο Πρόεδρος, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, είχαμε γυρίσει και μετά είχαμε τους τελικούς, δεν επέτρεψαν να βρεθεί ημερομηνία. Είναι καλύτερο να έρχεσαι ύστερα από δύο».

-->
Tags: BASKET , SLIDER