...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Δηλώσεις Μπαρτζώκα και Χάινς έξω από το Προεδρικό μέγαρο (video)


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κάιλ Χάινς μίλησαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο για τη βράβευση του Ολυμπιακού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι τεράστια τιμή για την ομάδα μας, για όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την επιτυχία. Νιώθουμε υπερήφανοι πραγματικά κι αυτό δεν το λέω ως τυπική δήλωση, αλλά γιατί πραγματικά έτσι νιώθουμε. Ο Πρόεδρος με ρώτησε πώς ήμουν τόσο ψύχραιμος. Φαίνεται ότι κι αυτός έζησε το παιχνίδι έντονα».

Κάιλ Χάινς: «Είναι μεγάλη τιμή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ελλάδας που μας κάλεσε και μας φιλοξένησε στα γραφεία του. Είναι μεγάλη τιμή, ειδικά για εμένα, μεγάλη τιμή να μοιραστώ μαζί του τις εμπειρίες της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Οι στόχοι της ομάδας είναι να κερδίζει τίτλους και να κάνει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλους στην Ελλάδα, υπερήφανους και χαρούμενους σε σχέση με την κατάσταση που υπάρχει. Έχουμε μια μοναδική κατάσταση. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι κερδίσαμε την Ευρωλίγκα και να συγκεντρωθούμε στο να υπερασπιστούμε τον ελληνικό τίτλο μας. Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα και για τους φιλάθλους και θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

-->
Tags: BASKET , SLIDER