...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » «Ερυρθόλευκη» κατάληψη στην O2 Arena

Η  πρωτεύουσα της Αγγλίας όπως φαίνεται θα βαφτεί ερυθρόλευκη για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στην O2 Arena όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα έχει τον περισσότερο κόσμο στο Λονδίνο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά με τους φιλάθλους των άλλων τριών διεκδικητριών ομάδων.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί πλησιάζουν τους 3.000 στις εξέδρες της υπερσύγχρονης O2 Arena, εκ των οποίων αρκετοί θα είναι και από την Αγγλία που κατοικούν μόνιμα ή προσωρινά. Σειρά παίρνουν οι φίλοι της ΤΣΣΚΑ οι οποίοι υπολογίζονται στους 700 και ακολουθούν οι Ισπανοί, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης με αρκετά λιγότερα  από τους Μοσχοβίτες.

Οι  υπόλοιποι τρεις δεν θα εξαντλήσουν τα 1000 εισιτήρια όπως δικαιούται η κάθε ομάδα και όπως καταλαβαίνει κανείς, οι φίλαθλοι και των τριών άλλων ομάδων με μεγάλη δυσκολία θα συμπληρώσουν τον αριθμό των φιλάθλων του Ολυμπιακού!

Ο  Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη   ζήτηση αλλά και τους φίλους της ομάδας που αναμένουν να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια, οι προσδοκίες αναφέρουν ότι θα αγγίξει τους 3.000 και ενδεχομένως αν όλα κυλήσουν ομαλά θα τους ξεπεράσει. Απλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ακριβό Final 4, τόσο ως προς το πακέτο των εισιτηρίων (αγώνες, ξενοδοχεία) όσο και ως προς τη πόλη του Λονδίνου. Βέβαια το καλό της υπόθεσης είναι πως το Λονδίνο έχει πολλά αεροδρόμια και αναμένεται να λυθεί κάθε πρόβλημα με τις πτήσεις που παρατηρείται, οπότε την τελευταία στιγμή- καθώς έχουμε λίγες μέρες ακόμα μπροστά μας- μπορεί να γίνει ένα ακόμα ξέσπασμα, όπως συνέβη και πέρσι στην Κωνσταντινούπολη στο τέλος, και να ανέβει ακόμα περισσότερο ο αριθμός των φίλων της ομάδας.

Όσο αφορά το διαδικαστικό της υπόθεσης, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια και οι τιμές τους είναι των 295 και 395 ευρώ. Είναι καλά τα πακέτα, από την άποψη ότι οι θέσεις τους που αντιστοιχούν στην O2 Arena είναι στο κάτω διάζωμα όπου η ορατότητα είναι αρκετά καλή. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έχουν εξαντληθεί κι αυτά.

Και  στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας υπάρχουν κάποια λίγα διαθέσιμα εισιτήρια, οι τιμές των οποίων είναι 160 και 395 ευρώ. Μιλάμε για εισιτήρια που επέστρεψαν οι υπόλοιπες ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Final 4 του Λονδίνου και βγήκαν στη διάθεση του κοινού από την διοργανώτρια αρχή.
Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER