...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Μπαρτζώκας: «Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο Final 4»


-->


Κατά  την αναχώρηση  της ομάδας για το Final 4 του Λονδίνου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι  πανέτοιμος και ο ίδιος  χαρούμενος, όπως είναι ολόκληρη η ομάδα, που βρίσκονται οι Πειραιώτες στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχρισε φαβορί της διοργάνωσης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Το θέμα είναι να παίξουμε καλά στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αν μπορέσουμε να κερδίσουμε. Όλοι καταλαβαίνουμε πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΤΣΣΚΑ και εμείς οφείλουμε να παίξουμε καλά για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Πιστεύω πως στις έδρες των άλλων ομάδων είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι και τώρα στο Λονδίνο που δεν έχουμε στο κεφάλι μας την πίεση θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Θα πρέπει να αποδεχθούμε τον ρόλο του αουτσάιντερ σε αυτή τη διοργάνωση αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ έμπειρή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες που έχουν στο βιογραφικό τους πολλά Final 4. Νομίζω πως είναι το φαβορί όλης της διοργάνωσης και όχι μόνο του ημιτελικού».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο:

«Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που πήγε η ομάδα στο Final 4. Σε ομαδικά αθλήματα δεν υπάρχουν αυτά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Για την κατάσταση του Σερμαντίνι:

«Ο Σερμαντίνι δεν προπονήθηκε ούτε χθες. Θα δούμε αύριο αν προπονηθεί και θα αποφασίσουμε αν θα παίξει την Παρασκευή με την ΤΣΣΚΑ».
Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER