...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Αποκλεισμός απο το champions league αν...

To ενδεχόμενο αποκλεισμού τόσο της Εθνικής ομάδας από το μουντιάλ της Βραζιλίας άφησε ο Γιώργος Σαρρής

To ενδεχόμενο αποκλεισμού τόσο της Εθνικής ομάδας από το μουντιάλ της Βραζιλίας (αν προκριθεί βέβαια), όσο και των ελληνικών συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, άφησε...ορθάνοιχτο ο Γιώργος Σαρρής στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημερώνοντας τους συμβούλους για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά από την έκπτωση της διοίκησης που ζήτησαν οι Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου προσφεύγοντας στα πολιτικά δικαστήρια, ανέφερε, ότι σε περίπτωση δικαίωσης τους στην αυριανή εκδίκαση τότε θα υπάρξει πρόβλημα συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Το θέμα το χειρίζεται η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ αλλά απ' ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν αναγνωρίζουν προσωρινές διοικήσεις. Αν , λοιπόν, συμβεί αυτό τότε μπορεί να αποκλειστεί η Εθνική από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ενώ θα μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ οι ελληνικοί σύλλογοι», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Σαρρής, ο οποίος- σύμφωνα με πληροφορίες- έχει ενημερώσει και εγγράφως τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Πλέον το ζήτημα είναι η τύχη, που θα έχει η αυριανή εκδίκαση, αφού αποδεικνύεται καθοριστική και κάτι παραπάνω, όχι μόνο για τη τύχη της διοίκησης της ΕΠΟ αλλά και για τις ελληνικές ομάδες στο σύνολο τους. Εθνικό και συλλογικό επίπεδο...

πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER