...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Παπανικολάου: «Τα συναισθήματα εκρήγνυνται»


-->


Στο  έβδομο μέρος του αφιερώματος «Στο δρόμο για το Λονδίνο», ο Κώστας Παπανικολάου περιγράφει πως αντέδρασε στο τελευταίο ματς με την   Αναντολού Εφές και για πιο λόγο ξέσπασε κατευθυνόμενος προς την κερκίδα που βρισκόταν ο αδερφός του…

Αρχικά ο νεαρός φόργουορντ τόνισε:

«Στο τελευταίο παιχνίδι με την Εφές πήγα στον αδερφό μου γιατί έτσι το ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Ξέσπασα γιατί όταν κάνεις δύο πολύ σημαντικά λάθη στα τελευταία λεπτά ενός πέμπτου αγώνα που ο νικητής πηγαίνει στο Final 4 και σε συνδυασμό με τους σφυγμούς σου και την ένταση εκείνης της στιγμής τα συναισθήματα εκρήγνυνται και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις».

Και  πρόσθεσε:

«Πήγα στον αδερφό μου γιατί ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου, ήταν κάτι της στιγμής. Σίγουρα δεν ήταν καθόλου επαγγελματικό να αφήσω τον πάγκο της ομάδας ενώ το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει και να πάω στην κερκίδα, αλλά εκείνη τη στιγμή το μόνο που ένιωθα και ήθελα να κάνω ήταν να πάω δίπλα σε έναν δικό μου άνθρωπο και να βγάλω όλο το άγχος και την πίεση που είχα δημιουργήσει στον εαυτό μου μέσα από αυτά τα λάθη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ... ΕΔΩ
Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET