...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Πασκουάλ: «Διαφέρουν πολύ Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ»


-->


Ο  Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο ομάδες με πολλές διαφορές και προηγούμενα σχετικά με την περσινή χρονιά, αδυνατώντας να δώσει προγνωστικά.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας στάθηκε στις πολλές διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες, αγωνιστικά και δομικά.

Αρχικά τόνισε:

«Πιστεύω πως πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες».

Και  άρχισε να τις αναλύει:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με πικ εν ρολ μέσα από διάφορες καταστάσεις. Το παιχνίδι του στηρίζεται στην παραγωγή παιχνιδιού από τους γκαρντ μέσω πικ εν ρολ. Δεν παίζουν πολύ από το λόου ποστ ή με σκριν για τους σουτέρ τους, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικού είδους πικ εν ρολ. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ είναι διαφορετική ομάδα. Χρησιμοποιεί κι αυτή το πικ εν ρολ, αλλά σαν έναν ακόμη τρόπο επίθεσης. Παίζουν πολύ με σκριν και λόου ποστ για να έχουν περισσότερες επιλογές. Μιλάμε, λοιπόν, για δύο πολύ διαφορετικά στυλ παιχνιδιού».

Οι διαφορές δεν εστιάζονται μόνο σε αυτό το κομμάτι:

«Υπάρχουν και διαφορές και σε ό,τι αφορά τη δομή. Θα είναι το πρώτο τους ματς μετά τον περσινό τελικό και αυτό είναι πάντα κάτι διαφορετικό. Πάντα είναι δύσκολο να προβλέψεις και να διαβάσεις ένα παιχνίδι, όταν δεν έχεις αντιμετωπίσει μία ομάδα. Όλα είναι πιθανά σε ένα Final 4 και το είδαμε πέρυσι. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς να παρακολουθήσει κανείς, ένας επαναληπτικός του περσινού τελικού, όπου υπάρχουν πολλά προηγούμενα», ανέφερε ο Πασκουάλ.
Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET