...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Έγραψαν ιστορία Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός


-->Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή, αντιμετώπισαν στη Νίκαια εκείνους της Προοδευτικής.

Αγώνας Νο. 52 ο σημερινός (Μεγάλη Παρασκευή) ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό, στο γήπεδο της Νίκαιας. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, τα μεγάλα ονόματα της ιστορίας της ομάδας μας, τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωποι με εκείνους της Προοδευτικής.

Ο αγώνας έγινε, όπως κάθε χρόνο, με πάσα επισημότητα, ενώ πριν από την έναρξή του τιμήθηκαν οι θρυλικοί, αείμνηστοι Στέλιος Μπέσης, Κώστας Μεσολογγίτης και Βασίλης Τερκεσίδης, οι οποίοι πολύ πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας. Στα του αγώνα, δύο γκολ πέτυχε ο Γκόγκιτς και ένα ο Καλογερόπουλος για τον Ολυμπιακό, με τους Βετεράνους της ομάδας μας, πάντως, να αισθάνονται δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι η Προοδευτική χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες 25 και 30 ετών.

Για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Γκαϊτατζής, Ιωαννίδης, Σιδέρης, Αγγελής, Πουρσανίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος, Βαμβακούλας.

Θέση στο ματς πήραν, εν συνεχεία και οι Καλήκας, Γεωργουδάκης, Παπαμιχαήλ, Λάλλας, Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Γ. Γκαβέζος, Δαμιανίδης, Γλύκας, Κτενάς, Κωττάκης, Γαϊτανάρος, Σάννης, Βασιλειάδης, Πασσάς, Βέλλιος.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος, φροντιστές οι Ρηγούτσος, Ντουλγέρογλου, Κανέλλος, ενώ το παρών στο γήπεδο της Νίκαιας έδωσαν μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού, όπως οι Δαρίβας, Μαργιόλης, Κελεσίδης, Σ. Γκαβέζος, Υφαντής, Καραπατής, Ψύχος, Ρωσίδης, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Μίλησης, Ντούμας, Σωρότος, Ρούβαλης, Σταμάτης, Κασελίμμης.

Ο θρυλικός Ηλίας Ρωσίδης έδωσε, ως είθισται, το εναρκτήριο λάκτισμα.

Πηγή: xaros7.gr, olympiacos.org
Tags: PODOSFAIRO