...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Η αποθέωση συνεχίστηκε στο ΣΕΦ


Υπομονετικά περίμεναν στο ΣΕΦ οι φίλαθλοι του Θρύλου να φτάσει η αποστολή της ομάδας μας από το αεροδρόμιο και όταν αυτό έγινε το ΣΕΦ πλημμύρισε με περισσότερους από 5.000 οπαδούς των πρωταθλητών.

Εκεί η αποθέωση για την ομάδα που μας έκανε περήφανη συνεχίστηκε,  με προπονητή της ομάδας μας, τους ήρωες του Ολυμπιακού μας, αλλά και  τη διοίκηση που έφεραν το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό και τρίτο συνολικά στην ιστορία της ομάδας στον Πειραιά, να «παίρνουν» τη δεύτερη δόση της αποθέωσης.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα και τα φλας των φωτογραφικών μηχανών που απαθανάτιζαν τις στιγμές. Όπως και στο αεροδρόμιο, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδειξαν την μεγάλη τους αγάπη προς   τον Σπανούλη, με το χαρακτηριστικό σύνθημα … «Σπανούλη αλάνι για πάντα στο λιμάνι», τον Πρίντεζη, τον Χάινς, το Λο, τον Παπανικολάου, τον Σλούκα, τον Σερμαντίνι, τον Περπέρογλου και όλα τα παιδιά, καθώς επίσης και στον κόουτς Μπαρτζώκα και τους προέδρους μας τους Αγγελόπουλους.

Και όταν η ομάδα βγήκε στην οροφή του πούλμαν ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι και τα συνθήματα δονούσαν τον ουρανό του Φαλήρου…

"Φέρτε μας και τρίτο ευρωπαϊκό, Θρυλε ολέ, Θρυλε ολέ σ' αγαπώ", "έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" και "Να ‘τοι, οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη".

Λίγο πριν από τις 21:40 ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί και οι πρωταγωνιστές εισήλθαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ...

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER