...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY » Δ. Γιακουμή: «Εκπροσωπούμαστε από τον ΠΑ.Σ.Α.Π»


-->


Ο ΠΑ.Σ.Α.Π με την β΄ αντιπρόεδρό του Δήμητρα Γιακουμή έστειλε  ένα ακόμη μήνυμα προς τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, να δηλώνει ικανοποιημένη από την απόφαση να ενταχθούν και οι γυναίκες στο συνδικαλιστικό όργανο των παικτών κάτι που δεν αναγνωρίζει η ομοσπονδία του αθλήματος.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τον ΠΑ.Σ.Α.Π επιθυμώντας όπως λέει χαρακτηριστικά «ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα».

Αναλυτικά η δήλωση-ανακοίνωση της Δήμητρας Γιακουμή έχει ως εξής:

«Έπειτα από πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα, όπου ως αθλήτριες και με τη δική μας ανοχή, βιώσαμε την ανασφάλεια στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, η απόφασή μας να ενταχθούμε στον ΠΑ.Σ.Α.Π και να συμπλεύσουμε στο πλευρό των ανδρών αθλητών, μας γεμίζει με ασφάλεια και αισιοδοξία για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος. Η πρωτοβουλία που πήραμε όλες οι αθλήτριες δεν ήταν μία παρορμητική απόφαση, της στιγμής, αλλά προϊόν ώριμης σκέψης, προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στην προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο ποιοτικά και ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα. Για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένες, που αποφασίσαμε επιτέλους να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε ενεργά.  Κάτι που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή ο ΠΑ.Σ.Α.Π μας "αγκάλιασε" και πλέον έχουμε την δυνατότητα να εκπροσωπούμαστε από έναν Σύνδεσμο αθλητών, που όπως διαπιστώσαμε λειτουργεί με δημοκρατικό τρόπο και απόλυτα οργανωμένη δομή. Με την στήριξη λοιπόν και την πρότερη εμπειρία των Ελλήνων αθλητών θα προσπαθήσουμε συμμετέχοντας σε δημοκρατικές διαδικασίες να διεκδικήσουμε τη βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών, διατηρώντας παράλληλα "ζωντανές" τις ελπίδες και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημά μας.

Ασφαλώς και δεν έχουμε καμία διάθεση, ούτε πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση ή ρήξη με κανέναν.  Το μόνο που επιθυμούμε είναι απλά να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, να συζητήσουμε και με γνώμονα τις εμπειρίες του ΠΑ.Σ.Α.Π, που όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά το ανδρικό βόλεϊ, να κάνουμε κι εμείς ένα βήμα μπροστά. Κάτι που όπως αποφασίσαμε, εφεξής θα γίνεται μόνο μέσω του ΠΑ.Σ.Α.Π από τον οποίο και θα εκπροσωπούμαστε. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έθεσα υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές, όπου από την θέση της Β' Αντιπροέδρου θα προσπαθήσω με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα καλύτερο γυναικείο βόλεϊ».
Πηγή : xaros7.gr
Tags: POLO/VOLLEY