...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Πάντος: «Ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Ντε Βινσέντι»


-->Η μεταγραφή του Ντε Βινσέντι, ο οποίος είναι ένας παίκτης που έκανε  την διαφορά στον ΠΑΣ αλλά και από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος,  μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα στον Ολυμπιακό,   θεωρείται όμως πως είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του.

Ο Τάσος Πάντος, μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" για τον Ντε Βινσέντι και εξήρε τόσο την ποδοσφαιρική του αξία όσο και τον χαρακτήρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Νομίζω ότι είναι περιττό να μιλήσω για την αξία του, γιατί την έδειξε στο γήπεδο και πραγματικά ήταν αυτός που ξεχώρισε , όχι μόνο στην ομάδα μας, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα. Και είχε και διάρκεια στην απόδοση του. Δεν έκανε ένα δύο καλά παιχνίδια.

Έχει πολλά καλά στοιχεία, αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ο χαρακτήρας του, γιατί πραγματικά είναι καλό παιδί. Μακάρι να παίξει στον Ολυμπιακό και να κάνει καριέρα. Φυσικά και όταν ένας παίκτης πηγαίνει στον Ολυμπιακό, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, γιατί οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Άλλο Γιάννενα άλλο Ολυμπιακός. Το μυστικό της επιτυχίας γι΄αυτό το παιδί είναι η ψυχολογία που θα έχει και το πόσο καλά θα προσαρμοστεί. Θα πρέπει να τον βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει και αυτός να καταλάβει ότι κάνει στην καριέρα του μια μεγάλη αλλαγή.

Παίζει ρόλο και πως θα τον δεχτεί ο κόσμος και πως θα τον στηρίξει. Επηρεάζεται εύκολα, αν κάτι δεν του πάει καλά. Νομίζω, πάντως, ότι του ταιριάζει στον Ολυμπιακό και είναι μια σπουδαία προσθήκη, που μπορεί να δώσει λύσεις και να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα στο μέλλον".

πηγη xaros7.com

Tags: PODOSFAIRO , SLIDER