...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » «Σκεφτόμασταν τον τελικό με τον Ολυμπιακό»


Σύμφωνα με τον προπονητή (Τεό Λοράντος) αλλά και τους παίκτες Βουλιαγμένης (Μανώλης Μυλωνάκης), η ομάδα τους είχε στο μυαλό της τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό κόντρα στο Αργοστόλι.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Ο Τεό Λοράντος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παράγοντες, τον προπονητή και τους παίκτες του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου. Δεν αναφέρομαι στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στην προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια. Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου πραγματοποιεί σπουδαίο έργο στο πόλο και τους εύχομαι να βρουν τη δύναμη και τα μέσα για να κάνουν γνωστό το όνομα του νησιού τους στην... πολιστική Ευρώπη. Και σήμερα ο ΝΟΑ ήταν πολύ καλός, αξιοποίησε μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα δικιά μας στις πρώτες περιόδους του αγώνα κι έμεινε στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Από την πλευρά μου έχω να πω ότι η ομάδα μου είχε το μυαλό της στον αυριανό τελικό και έκανε πολλά λάθη στην αρχή του αγώνα. Όταν βρήκαμε το ρυθμό μας, δικαιώσαμε το ρόλο του φαβορί και βρεθήκαμε δίκαια στον τελικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Τα ψέμματα τελείωσαν. Πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Φυσικά και δεν υπάρχει φαβορί στο αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα μας και τα μειονεκτήματά μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο Μανώλης Μυλωνάκης τόνισε ότι:

«Στην αρχή του αγώνα, το μυαλό μας δεν ήταν στην πισίνα, αλλά στον αυριανό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό μας υποχρέωσε να κάνουμε αδικαιολόγητα λάθη και να κρατήσουμε τον αντίπαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στη διεκδίκηση της νίκης. Αύριο, απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Η Βουλιαγμένη, εάν πιάσει την απόδοση που μπορεί, είναι σε θέση να κατακτήσει το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία της. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

-->