...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Πάουελ: «Τι είναι το μέγεθος... μπροστά στην καρδιά;»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζος Πάουελ, ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτός που το θέλει περισσότερο θα κατακτήσει το φετινό τρόπαιο της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να το κάνει.

Τα  λόγια του Πάουελ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας  ήταν:

«Είναι ευλογία για μένα στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα να μπορώ να φτάνω σε αυτό το σημείο. Το Final 4 είναι ένα μέρος που πολλές ομάδες θέλουν να είναι. Προφανώς, είναι καταπληκτικό επίτευγμα το να είσαι η ομάδα που το κατέκτησε πέρσι. Για την ομάδα θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για αυτή την ευκαιρία. Έχουμε προετοιμαστεί όλον τον χρόνο για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Απλά νιώθω ότι θα πάμε εκεί και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα είναι μια κατοχή τη φορά. Απλά πρέπει να παλέψουμε.

Τι είναι το μέγεθος... μπροστά στην καρδιά; Για μένα, νιώθω ότι στο τέλος της μέρας όταν φτάνεις σε ένα σημείο σαν και αυτό θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Νομίζω ότι θα παλέψουμε σκληρά και αυτοί θα είναι έτοιμοι με το κίνητρο από πέρσι. Αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και νιώθω καλά για αυτό που θα βγούμε και θα κάνουμε».
Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER