...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Κουρμπέλης: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο»


-->


Όπως τόνισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, για τον Αστέρα η παρουσία στον τελικό είναι επιτυχία, αλλά, στόχος είναι να προσπαθήσει να πάρει και το τρόπαιο.

Αρχικά ο νεαρός άσος του Αστέρα ανέφερε στη media day.:

«Σίγουρα έχουμε δει ότι οι κόποι μας έχουν ανταμειφθεί. Όλη την χρονιά παλεύουμε για την ομάδα στο σημείο που είναι τώρα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάναμε περήφανο τον κόσμο της Τρίπολης και όχι μόνο. Εμείς από την μεριά μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή μας στον τελικό και θα πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Η γνώμη μου είναι ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ειδικά φέτος παίξαμε δύο παιχνίδια που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε πιστεύω. Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Το ένα λόγω χαμένων ευκαιριών, το άλλο λόγω αποβολής. Πιστεύω ότι θα πάμε να κοντράρουμε το παιχνίδι στα ίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει. Πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής στα αποδυτήρια ξυπνάει και κοιμάται με αυτή την σκέψη. Υπάρχει πολύ θέληση στην ομάδα, το βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να πάμε στον τελικό όσο πιο καλύτερα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τη διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων σχολίασε:

«Σίγουρα στον τελικό παίζει ρόλο η εμπειρία αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θα παίξει ρόλο, υπάρχουν και οι πιθανότητες. Πιθανότητες έχουν και οι δύο ομάδες, όποια εκμεταλλευτεί καλύτερα τις πιθανότητες της θα πάρει το τρόπαιο. Η συγκέντρωση και η υπομονή θα καθορίσουν τον τελικό, γιατί το παιχνίδι δεν πρόκειται να τελειώσει στο 90’ έχει και συνέχεια. Πιστεύω ότι ούτε ο Ολυμπιακός θα βιαστεί γιατί μας ξέρει και έχουμε δείξει τι πρόσωπο έχουμε απέναντι του. Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει βρεθεί πολλές φορές στην φάση του τελικού με μεγάλα παιχνίδια. Ο Αστέρας έχει την ικανότητα, έχει την θέληση και θα δούμε τι θα κερδίσει: η εμπειρία ή η θέληση.

Για τους φίλους της ομάδας τόνισε:

«Τους ευχαριστούμε πολύ εκ μέρους μας, τους θέλουμε πολύ να μας βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι και εμείς θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να τους κάνουμε ακόμα πιο υπερήφανους».
Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO