...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Φήμες για επιστροφή Κουρνέτα στον Ολυμπιακό


-->Λίγο  πριν αναχωρήσει για το Μπελογκόριε της Ρωσίας ο Βασίλης Κουρνέτας έλεγε στη Nova τον Δεκέμβριο του 2010 …«Κάποια στιγμή θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» και μάλλον η στιγμή αυτή πρέπει να έχει φθάσει.

Το  πρώτο που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων των διοικούντων τον Ολυμπιακό στην εύρεση του αντικαταστάτη του Ντίμα Φιλίποφ είναι το όνομα του «μαέστρου» του Φοίνικα Σύρου.

Στον Ολυμπιακό αντέδρασαν άμεσα, καθώς θέλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και φέτος να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους για να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα στην δημιουργία ομάδας που θα κρατήσει τους τίτλους στην Ελλάδα αλλά και θα φθάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην επιστροφή τους στον θεσμό του Champions League.

Αυτή  τη στιγμή, ως η πιο ενδεδειγμένη και λογική, φαντάζει η λύση Κουρνέτα αφού ο 36χρονος πασέρ έχει όλο το πακέτο που θέλει ο Καζάζης. Είναι έμπειρος, ξέρει τα αποδυτήρια, τον αγαπάει ο κόσμος και βέβαια το πιο σημαντικό, είναι ικανός να σηκώσει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Ωστόσο η επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού η διοίκηση των Συριανών  έχουν ετοιμάσει τον κορμό της νέας περιόδου με Κουρνέτα.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, στον στον Ολυμπιακό θα πέσουν στο τραπέζι τα άλλα δύο ελληνικά χαρτιά που είναι του Θάνου Τερζή αλλά και του Κώστα Στιβαχτή. Η περίπτωση απόκτησης ξένου πασαδόρου δεν βρίσκεται στο μυαλό του Καζάζη ο οποίος θέλει ο δεύτερος αλλοδαπός να καλύπτει τη θέση του ακραίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,  μέσα στην επόμενη εβδομάδα με την ανακοίνωση του χορηγού που θα καλύψει το μπάτζετ προκειμένου ο Ολυμπιακός να παίξει του χρόνου Champions League, θα ανακοινωθεί και ο ξένος ακραίος που πρόκειται για πολύ καλό όνομα στην αγορά.

πηγη xaros7.gr
Tags: