...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Η απάντηση της Σκέντζιου για Παπανικολάου!


Η Χριστίνα Σκέντζιου απάντησε στην… παρεξήγηση που έγινε αναφορικά με τον Κώστα Παπανικολάου

Χθες (16/5) κυκλοφόρησαν δηλώσεις σε ισπανικό Μέσο της Χριστίνας Σκέντζιου αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι είναι εκπρόσωπός του.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας άσος με μήνυμά του στο Facebook διέψευσε ότι είναι εκπρόσωπός του και τόνισε ότι μάνατζέρ του είναι ο κύριος Σφαιρόπουλος.

Η Σκέντζιου μέσω και εκείνη, μηνύματός της στο Facebook τόνισε ότι όντως δεν είναι εκπρόσωπος του παίκτη, απλά μετέφερε τη θέση του κυρίου Σφαιρόπουλου και γράφτηκε λανθασμένα η είδηση.

Δείτε το μήνυμα της:

«Χθες γράφτηκε κάτι, το οποίο δεν είναι αληθές. Μετέφερα δηλώσεις του εκπροσώπου του Κώστα Παπανικολάου, κ. Γιώργου Σφαιρόπουλου, σε έναν Ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος μεταξύ άλλων με ρώτησε για το στάτους του διεθνούς φόργουορντ στον Ολυμπιακό. Οι δηλώσεις του κ. Σφαιρόπουλου δημοσιεύτηκαν λανθασμένα ως δικές μου, κάτι για το οποίο φυσικά δεν φέρω ευθύνη. Προς αποκατάσταση, λοιπόν, της αλήθειας, ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι υπεύθυνη Τύπου του παίκτη, όπως λανθασμένα γράφτηκε πρωτογενώς και αναπαρήχθη από ελληνικά σάιτ».

Πηγή: woop.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER