...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Σπανούλης: «Αντέχει κι άλλες εγκυμοσύνες, θέλει, δεν θέλει η γυναίκα μου θα το υποστεί»


Ο Βασίλης Σπανούλης,  μίλησε στην ιστοσελίδα «eurohoops.net» κατά την επιστροφή της ομάδας από την αγγλική πρωτεύουσα για την κούπα, τον εαυτό του, το μέλλον του, αλλά και την παράδοση που τον θέλει να κατακτά την Euroleague όταν η γυναίκα του είναι έγκυος, σημειώνοντας πως αντέχει και για άλλο παιδί!

Τα πρώτα λόγια του αρχηγού των ερυθρολεύκων ήταν:

«Είναι στιγμές που τώρα, στον ενθουσιασμό στην κούραση, ίσως να μην τις συνειδητοποιούμε στο έπακρο. Όταν το… νιώσουμε, θα καταλάβουμε ότι έχουμε πετύχει κάτι ασύλληπτο. Πέρυσι το παλέψαμε μέχρι το τέλος και κερδίσαμε. Σε αυτό το F4, κυριαρχήσαμε. Πήραμε και τα δυο ματς με μεγάλες διαφορές. Η καλύτερη ομάδα στο παρκέ ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός κι ας πήγαμε πάλι ως αουτσάιντερ».

Στη συνέχεια, επί προσωπικού πρόσθεσε:

«Στον Ολυμπιακό παίζω το καλύτερο μπάσκετ της ζωής μου. Και πέρυσι οι προπονητές, αλλά και οι πρόεδροι φυσικά, έχτισαν μια ομάδα με βάση τα χαρακτηριστικά μου κι αυτό με βοήθησε. Έφτιαξαν μια ομάδα με καταπληκτικούς χαρακτήρες και ήταν μια ευκαιρία που προσπάθησα να την αρπάξω από τα μαλλιά».

Αναφορικά με το μέλλον του, είπε:

«Αυτή η ομάδα κατάφερε να πάρει δυο ευρωπαϊκά στην σειρά. Είναι ανεπανάληπτο για τα δεδομένα τα ευρωπαϊκά. Συμβαίνει σπάνια. Έχουμε ένα μπάτζετ πολύ λογικό με βάση αυτά άλλων ομάδων που κυνηγούν στην Εuroleague (σ.σ. περίπου 10 εκ. ευρώ). Αυτή η ομάδα είναι ικανή να καταφέρει πολλά πράγματα και πολλά θαύματα».

Τέλος, για την παράδοση που θέλει κάθε φορά που ο Έλληνας γκαρντ κατακτά Εuroleague, να κάνει και ένα παιδί, υπογράμμισε:

«Αυτό με τις εγκυμοσύνες, είναι μάλλον από τον Θεό, τι να πω! Πάνω απ’ όλα να είναι καλά τα παιδιά. Πιστεύω πως αντέχει κι άλλες εγκυμοσύνες, θέλει, δεν θέλει η γυναίκα μου θα το υποστεί».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER