...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Πίεση και κατοχή θέλει ο Μίτσελ


Από το παιχνίδι του Ολυμπιακού λείπουν η πίεση και η κατοχή, όπως διαπιστώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στοιχεία τα οποία ο Ισπανός θέλει να τα βλέπει στην ομάδα, έτσι ώστε να αναπτύσσονται σωστά και οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο  Μίτσελ και οι συνεργάτες του, γι’ αυτό το λόγο, στις τελευταίες προπονήσεις ρίχνουν το βάρος στην πίεση από ψηλά. Αυτό που ζητούν επιμόνως από τους παίκτες είναι να λειτουργούν σωστά και να μην αφήνουν τους αντιπάλους να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Ο Μίτσελ γνωρίζει ότι ο Αστέρας είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις. Είναι επικίνδυνος στην επίθεση και ο Ολυμπιακός πρέπει να τους «πνίξει» από το πρώτο λεπτό.

Στο  δίτερμα μάλιστα, που  έγινε την Μεγάλη Πέμπτη ειδικά στον Φουστέρ δόθηκαν αρκετές φορές τέτοιες εντολές και γι’ αυτό είναι παίκτης που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του τελικού.

Ο  Μίτσελ θεωρεί   ότι μπορεί να κάνει πάρα πολύ καλά αυτή τη δουλειά και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ψηλά και να πιέσει.
Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER