...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Απολογείται ο «εφευρέτης» της αλητείας


-->Ο  ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αυτός που με καμάρι τόνιζε «Εγώ έχω εφεύρει την αλητεία»,  το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5) έχει κληθεί να απολογηθεί για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης μετά από καταγγελία που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 26.2.2013.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την καταγγελία αυτή, ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου κατά του "εφευρέτη της αλητείας", Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως και έγινε.

Τα θέματα για τα οποία θα πρέπει να απολογηθεί:

α) γιατί απευθυνόμενος στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ είπε "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε".

β) για την δήλωσή του κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς" (εννοώντας τον Ολυμπιακό).

γ) για τις δηλώσεις του μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες "Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Όποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει από το ΟΑΚΑ".

Οι μαγκιές Δημητράκη πληρώνονται

πηγη xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER