...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » «Πολλές πιθανότητες...»


Για το Final 4 του Λονδίνου, τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το... μαραθώνιο της φετινής σεζόν μίλησε μεταξύ άλλων στο, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο. Ο «Πριντ» ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές πιθανότητες να νικήσουν τους Ρώσους στον ημιτελικό και να προκριθούν στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας:


Για το ποια πρόκριση σε Final 4 ξεχωρίζει, την περσινή στην Κωνσταντινούπολη ή τη φετινή στο Λονδίνο: «Η φετινή πρόκριση ήταν πολύ πιο δύσκολη, γιατί ήταν περισσότεροι οι αγώνες στη φάση των δεκάξι, περισσότερα τα ταξίδια, οι τραυματισμοί. Ήταν μια χρονιά... μαραθώνιος θα έλεγα, αλλά εντάξει, σίγουρα, η περσινή πρόκριση και η κατάκτηση του τροπαίου είχε άλλη αίγλη, άλλη γλύκα. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια χρονιά. Κάθε σεζόν είναι ξεχωριστή, κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερα το τώρα είναι αυτό που μετράει. Το περσινό καλώς ή κακώς έχει περάσει στο παρελθόν. Μας έχει αφήσει πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση, αλλά πρέπει να κοιτάμε το τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να διατηρήσει τον τίτλο του: «Δεν το βλέπουμε τόσο μακριά. Εμείς οφείλουμε να σκεφτόμαστε πρώτα τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχουμε ένα παιχνίδι την Παρασκευή, 10 Μαΐου. Έτσι πρέπει να το κοιτάμε. Ένα παιχνίδι και να μη μας καταβάλει το άγχος. Ναι μεν πετύχαμε το στόχο μας, αλλά να είμαστε τώρα όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται για να προκριθούμε στον τελικό. Ο τελικός αργεί πολύ ακόμα».

Για το αν θεωρεί πως είναι πλεονέκτημα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η υψομετρική διαφορά: «Μπάσκετ παίζουμε. Παίζει καμία σημασία το ύψος; Τι να πω; Εντάξει, έχουμε υψομετρική διαφορά. Ίσως στους ψηλούς είναι θεωρητικά πιο δυνατοί, αλλά πιστεύω πως εμείς έχουμε περισσότερη ενέργεια, είμαστε πολύ πιο γρήγοροι. Έχουμε δηλαδή κι εμείς πολλά θετικά, που, αν καταφέρουμε να τα εκμεταλλευτούμε, έχουμε αρκετές πιθανότητες να τους κερδίσουμε. Αν τρέξουμε και βγάλουμε την ενέργεια που μπορούμε, πάντα η ενέργεια και η ταχύτητα υπερισχύει της δύναμης. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Για το αν είναι έτοιμος, εφόσον χρειαστεί, να πετύχει ξανά το νικητήριο καλάθι: «Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Μακάρι να χρειαστεί κι ας το βάλει ο οποιοσδήποτε. Για εμένα θα είναι ίδια η χαρά! Ειλικρινά, όπως και πέρυσι, όποιος και να το... σκότωνε εκεί πέρα θα ήταν το ίδιο και η χαρά θα ήταν κυριολεκτικά η ίδια, αρκεί να κερδίζεις. Αυτό είναι το σημαντικότερο».
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET , SLIDER