...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY » Ο Μαρινάκης κρατάει τον Γιορντάνοφ στο Λιμάνι!


-->


Για  την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ήταν απόλυτη προτεραιότητα η παραμονή του Μπόμπι Γιορντάνοφ και το απόγευμα της Τρίτης οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν το πολυπόθητο «ναι» από τον Βούλγαρο διαγώνιο.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τα στελέχη του Ολυμπιακού, ο Γιορντάνοφ  έδωσε θετική απάντηση στην πρόταση που του είχαν κάνει πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Η  συμβολή του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και εγγυήθηκε ότι και φέτος θα καλύψει το κόστος για τη μεταγραφή του Γιορντάνοφ, ήταν καθοριστική και αυτή τη φορά.

Το  γεγονός της ανανέωσης της συνεργασίας με τον MVP όλων των εγχώριων διοργανώσεων είναι ότι από πολύ νωρίς οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδας και μπορούν να προχωρήσουν αβίαστα στις υπόλοιπες ανανεώσεις των συμβολαίων με τους περισσότερους από τους παίκτες που οδήγησαν την ομάδα στο φετινό τρεμπλ.

Στην  απόφαση του Γιορντάνοφ, εκτός από την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, σημαντικό ρόλο  έπαιξε το γεγονός ότι είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό, αλλά και με όλα τα στελέχη του και το προπονητικό τιμ,  με τα οποία είχε άριστη συνεργασία αλλά και φιλική σχέση.
Πηγή : xaros7.gr
Tags: POLO/VOLLEY