...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Αγγελόπουλοι: «Να μείνουμε ταπεινοί»


Δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια oι αδελφοί Αγγελόπουλοι  και περιμένουν μία ανάλογη εικόνα από τον Ολυμπιακό και στον τελικό.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού:

« Είμαστε συγκινημένοι και ανατριχιάσαμε στο παιχνίδι. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ που ξεκίνησε από εντυπωσιακή άμυνα. Το σχέδιο του Μπαρτζώκα που είδα στις προπονήσεις βγήκε 100%. Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μία ομαδάρα και η αξία μας έχει να κάνει και με το ποια είναι η ΤΣΣΚΑ. Κάναμε μικρή την ΤΣΣΚΑ. Είδαμε παίκτες να κάνουν πράγματα που δεν έκαναν σε όλη τη σεζόν όπως οι Σερμαντίνι και Άντιτς. Βλέπανε οι αντίπαλοι συνέχεια χέρια μπροστά τους και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα».

Για την αλλαγή προπονητή και τον τελικό, είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που φτάνει ο Μπαρτζώκας εδώ. Είμαστε δικαιωμένοι από την επιλογή του. Ο άνθρωπος αυτός είχε τη στήριξή μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και φτιάχνει την ομάδα. Είναι σημαντικό να πούμε πως ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ήρθε και μας συνεχάρη προσωπικά. Τα παιδιά πρέπει να ξεκουραστούνε. Σαν να κερδίσαμε δύο πόντους και πλέον περιμένουμε τον αντίπαλο με χαμηλούς τόνους. Αν πάρουν τα μυαλά σου αέρα, δεν μπορείς να γίνεις δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Το είδαμε και σήμερα που ήμασταν ταπεινοί. Προτίμηση για τον τελικό δεν έχω. Και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε:

«Νομίζω πως μετά από έναν τέτοιο αγώνα μπορεί εύκολα κάποιος να πει πως ήταν εύκολα. Ο σχεδιασμός του προπονητή από το ξεκίνημα ήταν αυτός. Να φτάσουμε εδώ. Παίξαμε χωρίς άγχος και φτάσαμε δίκαια εδώ. Ήταν επιτυχία η συμμετοχή μας εδώ. Η ΤΣΣΚΑ έχει τεράστια εμπειρία σε όλους τους τομείς. Ό,τι και να ακουγόταν δεν ξέχασε κανείς τον τελικό πέρυσι. Ίσως μόνο πέρυσι απέναντι στην  Μπαρτσελόνα να κάναμε ανάλογο παιχνίδι».

Για τον τελικό κατέληξε:

«Στον τελικό δεν μπορούμε να πούμε πως θα είναι υπόθεση μίας ομάδας. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Δεν υπάρχει προτίμηση. Πάμε για να πάρουμε το Κύπελλο ανεξάρτητα αυτού».
Πηγή : xaros7.gr

Tags: BASKET , SLIDER