...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Αποθεώθηκαν οι Πρωταθλητές και στα Χανιά... (video & photos)
Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Χανιά επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο. Τραγούδια, συνθήματα και παρότρυνση στους παίκτες του Ολυμπιακού για νίκη όχι μόνο επί του Πλατανιά, αλλά επί του Παναθηναϊκού και παρότρυνση για την κατάκτηση και του Κυπέλου.

Οι φίλοι των ερυθρολεύκων κατέκλυσαν το αεροδρόμιο των Χανίων και σήκωσαν τον κόσμο στο "πόδι" με τα τραγούδια και τα συνθήματα τους. Μια μηχανοκίνητη πομπή από μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα είχε φτάσει αρκετή ώρα πριν στο αεροδρόμιο, όπου συνολικά βρέθηκαν πάνω από 300 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Μόλις  η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στον προορισμό της και οι παίκτες της ομάδας άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους ένας - ένας ο ενθουσιασμός έγινε ακόμη μεγαλύτερος. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αρκετοί φωτογράφιζαν τα ινδάλματα τους και όλοι μαζί παρότρυναν τους ερυθρόλευκους νίκες μέχρι τέλους και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλου.

Δείτε την αποθεωτική υποδοχή που γνώρισε ο Ολυμπιακός μας, μέσω του video που ανέβασε ο ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας...

"ΘΡΥΛΕ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ" ήταν το σύνθημα που δονούσε για μια ακόμα φορά στην Κρήτη όπου η αγάπη των ανθρώπων του νησιού είναι τεράστια!ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER