...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » ΘΡΥΛΙΚΗ ανατροπή ...και τώρα Ρέντη! (photos)


Οι  «ερυθρόλευκες» σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι,  υπερέβαλαν εαυτόν, έπαιξαν ψυχωμένα και πέτυχαν μεγάλη νίκη με την ΑΕΚ και μετέφεραν έτσι τη σειρά στο Ρέντη την Πέμπτη (4/4).
Τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου, είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν τα δεδομένα κάνοντας πλάκα στην ΑΕΚ μέσα σε «πολεμική» ατμόσφαιρα και πήρα πανάξια τη νίκη με 3-1 σετ, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ολυμπιακός μείωσε τη σειρά των τελικών σε 2-1 και το επόμενο ραντεβού είναι στου Ρέντη, την Πέμπτη (4/4).
Όλες οι «ερυθρόλευκες» κατέθεσαν ψυχή σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουν οποσδήποτε , με την Ράντι Τένεβα και την Κοσμά να είναι τα πρώτα «βιολιά» της ομάδας, μέσα στην έδρα της ΑΕΚ.
Οι «ερυθρόλευκες έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα, ότι δεν ήταν διατεθειμένες   να αφήσουν την ΑΕΚ να κατακτήσει τόσο εύκολα το Πρωτάθλημα και πέτυχαν τη μία από τις τρεις νίκες που χρειάζονται προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία ανατροπή χωρίς προηγούμενο.
Ραντεβού πλέον στο Ρέντη την Πέμπτη (4/4), όπου με τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ…
Τα σετ: 20-25, 23-25, 25-21, 16-25.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr