...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Πανικός για τα εισιτήρια Final 4


Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το Final 4 του Λονδίνου που θα γίνει 10-12 Μαΐου στην «O2», η κίνηση των εισιτηρίων ξεφεύγει από κάθε προσδοκία, παρά την οικονομική κρίση που όπως φαίνεται οι «γαύροι» δεν την υπολογίζουν.

Κυριολεκτικά γίνεται μάχη για ένα μαγικό χαρτάκι και τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν «σπάσει» από τις κλήσεις των φιλάθλων του Θρύλου που θέλουν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δικαιούται 1.000 εισιτήρια, ενώ άλλα 1.600 έχουν ήδη αγοραστεί από φίλους της ομάδας. Μην ξεχνάτε πως στην Αγγλία υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες φοιτητές.

Όσοι φίλοι των Πρωταθλητών Ευρώπης περίμεναν την εξασφάλιση της παρουσίας της ομάδας στο F4 για να προμηθευτούν εισιτήρια βάζουν λυτούς και δεμένους, εντός και εκτός ΚΑΕ.

Ήδη αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να ψάχνονται για εισιτήρια Παναθηναϊκών που τα είχαν κλείσει από πριν και φυσικά δεν πρόκειται να ταξιδέψουν για Λονδίνο αφού οι πράσινοι αποκλείστηκαν από τη Μπαρτσελόνα.

Την  Τρίτη θα ταξιδέψει για το Λονδίνο ο Χρήστος Σταυρόπουλος προκειμένου να εξασφαλίσει ακόμα περισσότερα εισιτήρια. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ θα μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα για την πρώτη σύσκεψη πριν το F4 με τους εκπροσώπους των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και εκεί θα ασκήσει πιέσεις στην Euroleague και τις υπόλοιπες ομάδες για να προμηθευτεί ο Ολυμπιακός   ακόμα περισσότερα εισιτήρια.

Όπως φαίνεται λοιπόν, δεν αποκλείεται να υπάρχουν πάνω από 3.500 οπαδοί του Θρύλου στο Λονδίνο.
* Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα (facebook) κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός που έστειλε ο Michael Vazanellis.
πηγη:xaros7.gr


Tags: BASKET , SLIDER