...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τον Ολυμπιακό μας


Η  ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα μέτρα ασφαλείας στο ματς με την Εφές τα οποία θα είναι αυξημένα και με την οποία δίνει οδηγίες προς τον κόσμο της ομάδας για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, αλλά και την παραμονή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

-    Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας δεν θα μπορέσει να πλησιάσει το γήπεδο καθώς θα εφαρμοστεί αυστηρός προέλεγχος εισιτηρίων. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο να μην πλησιάσουν το γήπεδο καθώς δεν υπάρχουν εισιτήρια προς πώληση.
-    Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.45, δύο ώρες πριν τον αγώνα. Καλούνται οι φίλαθλοι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, το αργότερο μια ώρα πριν την έναρξη του, καθώς οι έλεγχοι τόσο από την αστυνομία όσο και από τους υπεύθυνους της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την διάρκεια της εισόδου.
-    Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να τηρήσουν τις οδηγίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, της αστυνομίας και του γηπέδου, να εισέλθουν από την θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριο τους και να καθίσουν στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να καθίσει είτε στους διαδρόμους, είτε στις σκάλες του δευτέρου διαζώματος, είτε να σταθεί όρθιος σε εξόδους κινδύνου, καθώς εκτός της πιθανής τιμωρίας της ομάδας μας, είναι απαραίτητο να τηρηθούν όλοι οι σχετικοί κανόνες ασφαλείας.
-    Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους εντός του γηπέδου.
-    Απαγορεύεται η χρήση lazer, κροτίδων, βεγγαλικών και κάθε άλλου αντικειμένου που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας.
-    Απαγορεύεται επίσης η είσοδος φιλάθλων εντός του αγωνιστικού χώρου περιμετρικά του γηπέδου, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια αλλά και το τέλος του αγώνα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους να δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν, να υποστηρίξουν μόνο με την φωνή τους την ομάδα και να προστατέψουν τον Ολυμπιακό μας.

Ο αγώνας αυτός είναι ένας από τους σπουδαιότερους της χρονιάς καθώς κρίνεται η πρόκριση στο Final Four της Euroleague για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια κι αμέσως μετά τον περυσινό θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα να κατακτήσει αυτόν το στόχο μέσα σε ένα «καυτό» γήπεδο με άριστη και φίλαθλη ατμόσφαιρα!

-->
Tags: BASKET , SLIDER