...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Πρίντεζης: «Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό»!


-->


Ο  Γιώργος Πρίντεζης μίλησε σε εκπομπή της ΝΕΤ, για την φετινή πορεία, το συστατικό της επιτυχίας, τους στόχους και το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα με την ΤΣΣΚΑ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΝΕΤ

Αρχικά τόνισε:

«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, υπήρχαν πολλά ματς, δυνατές ομάδες και αρκετά ταξίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχαμε προβλήματα τραυματισμών και τη φυγή του Ντόρσει που έπρεπε να καλύψουμε. Καταφέραμε το σκοπό μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό»

Για το αν κρίνει την χρονιά επιτυχημένη ως τώρα:

«Μέχρι τώρα είναι επιτυχία αφού η σεζόν ήταν δύσκολη και αγχωτική αφού κουβαλούσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Καταφέραμε να το διαχειριστούμε και είμαστε στους «4». Η διάρκεια είναι αυτή που μετράει»

Για την δική του κατάσταση:

«Πλέον μεγαλώνοντας ξέρεις πώς να διαχειριστείς το κορμί σου καλύτερα, πότε θα είναι η περίοδος να φορτσάρεις. Ευτυχώς έχουνε ένα προπονητικό επιτελείο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του και μας κρατάει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Για το συστατικό της επιτυχίας:

«Είμαστε μία παρέα. Τα αυτιά εκεί που δεν πρέπει είναι κλειστά. Στη χώρα μας μόνο η νίκη μετράει. Μετράει το τώρα στην Ελλάδα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Για το κλίμα:

«Πάντα υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα και είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας την τελευταία διετία. Τεράστιο πλεονέκτημα που είμαστε οι χαρακτήρες που είμαστε. Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, είναι αναπόφευκτες. Μετράει το πώς θα τις διαχειριστείς»

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ:

«Πιστεύω πως θα είναι το μοναδικό φετινό ματς που δεν πρέπει να αγχωθούμε. Είναι θέμα ημέρας και μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε. Είμαι αισιόδοξος… Όσα παιχνίδια ήταν  τελικοί, καταφέραμε και τα πήραμε. Όλα τα ζωής και θανάτου ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και πανηγυρισμέ στο τέλος»

Για τους στόχους του Θρύλου:

«Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια στην Ευρωλίγκα αφού απέχουμε δύο ματς από την κατάκτηση. Ας το βάλει οποιοσδήποτε το νικητήριο καλάθι και όχι εγώ, αρκεί να το πάρουμε»

Για τους αντιπάλους στην Ευρωλίγκα που θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης:΄

«Όλες είναι υποψιασμένες από την αρχή τη διοργάνωσης. Σε ένα ματς όλα μπορούν αν γίνουν, Καλό υλικό, μεγάλο μπάτζετ αλλά μπορούμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ»

Για τον Αντρέα Τρινκιέρι που δήλωσε πως ο Ολυμπιακός παίζει με αρχ*** α:

«Έχει δώσει το στίγμα του στην Ευρωλίγκα και την Ιταλία. Σοβαρός άνθρωπος και δείχνει να  μπορεί να προσαρμοστεί και πως έχει όρεξη για δουλειά. Εμείς παίζουμε πρώτα με το μυαλό και μετά με τα προσόντα μας. Μπορεί να το διαχειριστεί αυτό».
Πηγή : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER