...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » «Με φοβίζει ο διχασμός»


-->
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος, μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟ αλλά και τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη συγκομιδή βαθμών αφού είχε πάρει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα, όπως και ο Ολυμπιακός. Για εμένα, το χθεσινό παιχνίδι έδειξε ότι ο Ολυμπιακός έχει τρομερές αδυναμίες. Οι άνθρωποί του πρέπει να το κοιτάξουν αυτό το πράγμα. Αλλά δε με στεναχώρησε τόσο πολύ το αποτέλεσμα. Γιατί με τον Παναθηναϊκό παίζεις, μπορεί και να χάσεις, μπορεί και να κερδίσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται.

Με στεναχώρησε ότι υπάρχει μία φωτιά, μία οργή, ένας διχασμός. Και επειδή έχω ζήσει την ομάδα από μέσα, αυτό με φοβίζει. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Ολυμπιακό πρέπει να το κοιτάξουν γιατί όλο και μεγαλώνει. Και τον επόμενο καιρό αυτό θα είναι πιο δυνατό».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει διχασμός ανάμεσα στον κόσμο, απάντησε: «Ανάμεσα στον κόσμο. Άλλοι βρίζουν άλλους. Έβρισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που στις εποχές που ζούμε ήταν πολύ ακραίο το φαινόμενο αυτό. Επειδή την έχω ζήσει την ομάδα και τη ξέρω, αυτό το πράγμα που έγινε χθες και που όλη τη χρονιά σιγοψιθυρίζεται, πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να το δουν για να βρουν τη λύση».
Πηγή : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO