...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!


Οι κούπες είναι αμέτρητες φέτος για τον Ολυμπιακό, σε όλα τα αθλήματα. Όλα έχουν βαφτεί ερυθρόλευκα, αλλά ποτέ εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ δεν μένουμε εκεί. Θέλουμε κι άλλα. Ακόμα περισσότερα. Εξάλλου, είμαστε συνηθισμένη στην υπερκούπωση!

Έτσι, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» στις 11 Μαΐου στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, θα διεκδικήσουν άλλο ένα τρόπαιο για φέτος. Συγκεκριμένα, αυτή θα είναι η 38ή φορά που ο Θρύλος των γηπέδων πηγαίνει σε τελικό και θα διεκδικήσει το 26ο Κύπελλο στην ιστορία του και το 16ο νταμπλ. Οι αριθμοί από μόνοι τους… ζαλίζουν, αλλά αποτυπώνουν το μεγάλο μέγεθος αυτού του συλλόγου.

Επίσης, έχει ήδη κατακτηθεί το 40ό πρωτάθλημα και έχουμε τα περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ, πήραμε την πρόκριση στο Final 4 και έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, όπου πέρυσι πήραμε τον τίτλο.

Στο βόλεϊ ανδρών κάναμε το τρεμπλ και δεν υπήρχε άλλη κούπα για να σηκώσουμε. Στο πόλο, βουλιάζουμε τους πάντες και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το νταμπλ και μετά από ένα χρόνο ο Αυτοκράτορας να επιστρέψει στον θρόνο του. Μέχρι και στο βόλεϊ γυναικών πήραμε νταμπλ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. Αυτοκράτορας παντού σε όλα τα αθλήματα με πρωταθλήματα και κύπελλα!

Και με την μεγάλη του δύναμη που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του, ο οποίος ακολουθεί παντού τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε όλα τα αθλήματα όπου και αν αγωνίζεται η ερυθρόλευκη και ριγωτή, θα τα σαρώσει όλα και φέτος, κάνοντας του άλλους να βλέπουν… εφιάλτες!
Πηγή : gavros.gr
Tags: SLIDER