...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Οι διαπιστεύσεις για τον Παναθηναϊκό


-->Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει του αγώνα της 14ης Απριλίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, στις 14 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου για τα ακόλουθα:

Για το εν λόγω παιχνίδι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα εκδώσει ονομαστικές διαπιστεύσεις, όπως έκανε και στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον εν λόγω αγώνα, καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους μέχρι την Κυριακή, 7 Απριλίου.

Η αποστολή των αιτημάτων θα πρέπει να γίνει με δύο τρόπους: Ηλεκτρονικά, στις διευθύνσεις press@olympiacos.org και accreditations@olympiacos.org ή μέσω FAX, στον αριθμό 210-4143555. Αιτήματα που θα φτάσουν στο Γραφείο Τύπου με άλλη μορφή (sms, τηλεφωνικά ή μέσω μηνύματος από οποιοδήποτε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ή μη) δεν θα γίνουν δεκτά. Αιτήματα που θα φτάσουν στο Γραφείο Τύπου εκπρόθεσμα, επίσης, δεν θα γίνουν δεκτά.

Την Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 και ώρες 14:00 με 18:00 οι δημοσιογράφοι που έχουν αποστείλει αιτήματα, θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-4143000 και μέσω του Γραφείου Τύπου να μαθαίνουν αν τα αιτήματά τους έχουν εγκριθεί. Θα μπορούν να προμηθεύονται τις διαπιστεύσεις τους τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (10, 11 και 12 Απριλίου 2013) και ώρες 14:00-18:00 από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Τις διαπιστεύσεις δεν είναι απαραίτητο να τις παραλάβουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.

Διαπιστεύσεις δεν θα δοθούν στην είσοδο των δημοσιογραφικών, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση ανάγκης για αλλαγή ονόματος σε διαπίστευση, θα πρέπει πρώτα να ενημερώνεται το Γραφείο Τύπου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

 πηγη xaros7.gr
Tags: