...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Τζόρτζεβιτς: «Να συνεχίσει να παίρνει τίτλους»


-->


Ο  Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε στον «Γαύρο»,  για την ευκολία με την οποία κατακτήθηκε το 40ο  πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα, ενώ μίλησε και για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά, ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών:

«Νομίζω πως ό,τι και να πούμε για τον Τζιοβάνι είναι λίγο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθε στον Ολυμπιακό και γενικώς χαίρομαι που η ομάδα μάς έδωσε τη δυνατότητα να τον έχουμε συμπαίκτη. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο», ήταν το πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει: «Πραγματικά έχω ζήσει πάρα πολλούς συμπαίκτες και πολλούς αντιπάλους. Ωστόσο, αυτή την επαφή με την μπάλα και την αγάπη που είχε γι’ αυτή δεν την έχω συναντήσει σε κανέναν άλλον. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής».

Ολοκληρώνοντας για τον Βραζιλιάνο «μάγο» είπε:

«Καλό είναι που τον τιμάει ο Ολυμπιακός. Αλλά να ξέρετε κάτι. Πέρα από τις τιμές, που όλες του αξίζουν, το ακόμα πιο σπουδαίο είναι ότι δεν θα τον ξεχάσει ποτέ και ο κόσμος. Δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία».

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και έχει πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα με τους Πειραιώτες.

Μιλώντας για τον 40ό τίτλο, ο «Τζόλε» είπε:

«Άξιζε ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης πάνω σε αυτό. Ηταν η πιο σταθερή και πιο καλή ομάδα φέτος. Και εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια και ανάλογα αποτελέσματα και τη νέα χρονιά».
Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO