...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » «Αποφασισμένοι για τη νίκη»


Για το τέταρτο παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές μίλησε ο Κάιλ Χάινς. Ο σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, ανέφερε ότι αν ο Ολυμπιακός είναι συγκεντρωμένος και κάνει το παιχνίδι του, τότε θα πάρει τη νίκη. Τόνισε επίσης, ότι οι Τούρκοι διαθέτουν μία εξαιρετική ομάδα που χρειάζεται προσοχή και αν βρει ρυθμό δύσκολα την σταματάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός άσος των Πειραιωτών:

«Δεν παίξαμε καλά χθες και γι’ αυτό ηττηθήκαμε, κάναμε ελάχιστα πράγματα από αυτά που είχαμε πει. Δεν αρχίσαμε το ματς όπως θέλαμε με αποτέλεσμα να βρουν ρυθμό και έτσι να βρεθούμε νωρίς πίσω στο σκορ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να ξεκινήσουμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με το πως το αρχίσαμε χθες. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην επίθεση και όταν βρει ρυθμό είναι δύσκολο να τη σταματήσεις».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε πως το «κλειδί» θα είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού: «Θεωρώ πως επιθετικά είναι εξαιρετικοί, οπότε όταν βρήκαν ρυθμό, κατάφεραν να σουτάρουν καλά, να πάρουν πόντους εύκολους και να ξεφύγουν στο σκορ. Αυτό είναι που θα πρέπει να αλλάξουμε, η άμυνα μας. Στα πρώτα δύο παιχνίδια τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και αυτό ήταν το κλειδί. Ήταν παράλογο αυτό που συνέβη στα δύο πρώτα ματς με τα τρίποντα τους και τα ποσοστά τους πίσω από τα 6.75, εμείς τους σταματήσαμε στα πρώτα ματς, εμείς τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό χθες. Οπότε θα πρέπει και πάλι να τους σταματήσουμε με την άμυνα μας».

Τέλος ο 27χρονος σέντερ είπε πως: «Πρέπει να μπούμε πιο αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι, με περισσότερη ενέργεια και πιο πεινασμένοι, έτσι μόνο θα έρθει η νίκη και η πρόκριση. Δεν πιστεύω πως μας ηρέμησε το 2-0 και μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι. Απλά εκείνο είχαν την πλάτη στον τοίχο και ήξεραν πως δεν υπάρχει αύριο. Γι’ αυτό και μπήκαν τόσο αποφασισμένοι χθες. Εμείς, όμως, δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί αύριο»
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET , SLIDER