...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Ρίβερς: "Φάβορι ο Ολυμπιακός"


Στην  επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο γκαρντ της ρωσικής ομάδας, Κέλβιν Ρίβερς σε δηλώσεις του τόνισε,  ότι Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί απέναντι στην Κίμκι.

Aναλυτικά η συνέντευξή του:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Ματς ζωής ή θανάτου. Πως το περιμένεις εσύ;

«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Κάτι σαν τελικός. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι στο 8-5 και εμείς στο 7-6, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν. Ένας άλλος λόγος που κάνει φαβορί τον Ολυμπιακό είναι πως το ματς θα γίνει στην έδρα τους».

Φέτος ο Ολυμπιακός χάνει πιο συχνά στην έδρα του παρά μακριά από αυτή. Το έχετε αυτό στο μυαλό σας;

«Όλοι αυτοί οι αριθμοί, τα ρεκόρ και οι έως τώρα αναλύσεις είναι καλές για συζητήσεις. Για παράδειγμα εμείς είχαμε ένα μεγάλο εντός έδρας σερί χωρίς ήττα. Και αυτός που το σταμάτησε ήταν ο Ολυμπιακός. Εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες στο TOP-16 στην έδρα του δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Από την άλλη η Κίμκι όταν παίζει μακριά από το γήπεδο της δεν αποδίδει πάντα το ίδιο καλά...

«Μπορεί να είναι και έτσι. Αλλά σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε εκτός έδρας και χάσαμε, παλέψαμε ως τα τελευταία λεπτά και χάσαμε το πολύ με 5-6 πόντους, όχι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή θέλουμε νίκη με την ίδια διαφορά, πέντε ή έξι πόντων. Θέλουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταφέρουμε».

Κατά τη γνώμη σου ποιο θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό;

«Θα πρέπει να έχουμε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και να βρίσκουμε πάντα τον ελεύθερο παίκτη. Θα πρέπει να επιτεθούμε και να έχουμε καλά ποσοστά και να προσπαθούμε πάντα να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στην άμυνα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Σπανούλη, να τον βγάλουμε εκτός παιχνιδιού. Δεν θα είναι εύκολο».

Ποια είναι η πρόβλεψή σου για το παιχνίδι;

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη για το πως θα κυλήσει το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας έχουμε το πως θα κερδίσουμε και στη συνέχεια θα ψάξουμε το +5. Στο ματς που παίξαμε στη Μόσχα χάσαμε τη συγκέντρωση μας, εκνευριστήκαμε και επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να κερδίσουν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν χάνουν την ψυχραιμία της και παλεύουν ως το τέλος σε κάθε ματς. Αν είμαστε ψύχραιμοι στο τέλος και δεν επηρεαστούμε, τότε θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε, διαφορετικά...»

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER